Herfst suggesties van de Chef

Voorgerechten
 Verse pompoensoep     €5
Verse Boschampignonsoep     €5
Toast van woudvruchten     €17
Mosselen op herfstwijze     €16
(Beukenzwam & spek Duroc D’olive)

Hoofdgerechten
Fazantenfilet fine Champagne met grondwitloof, Butternutcrême & Gratin     €26
Hertenfilet met herfstgroentjes & Gratin     €28
Kabeljauw op bedje van prei en Mousseline     €26
Hespenrolletjes met grondwitloof en verse puree    €17
Kalfstong in de madeirasaus & verse kroketten     €28

 JUMBO MOSSELEN à volonté met frietjes of brood     €23
“Bistro Fredje Friet behoort tot de 25 beste mosselrestaurants in Vlaanderen”

Desserts
Chocolade Fantasie     €9
Moulleux au chaucolat     €9
Appelbeignets met ambachtelijk vanille ijs     €6
Sabayon     €10