Bij Fredje & Marina
Een zaak ontstaan uit liefde en waar er met liefde gewerkt wordt.
Met een passie voor de pure en eerlijke traditionele keuken.
Een zaak ontstaan uit liefde en waar er met liefde gewerkt wordt.
Met een passie voor de pure en eerlijke traditionele keuken.
Ambachtelijke Garnaalkroketten (1; 2 of 3 st.)* |
€ 10 - € 18 - € 23 |
Huisgemaakte Kaaskroket (1; 2 of 3 st.)* |
€ 8 - € 14 - € 18 |
Duo Huisgemaakte Kaas- & Garnaalkroket | € 16,00 |
Rundscarpaccio* | € 18,00 |
Scampi's (6 st.) op diverse wijzes* | € 19,00 |
- Maisonsaus | |
- Huisgemaakte Lookboter | |
- Mama Mia (pikant) | |
- Zachte Curry met Appeltjes | |
Garnalencoctail | € 18,00 |
Huisgerookte Zalm met Toast | € 19,00 |
* Voorgerechten kunnen ook als hoofdgerecht genomen
worden mits supplement van € 3,00 (Brood, Frietjes & Hapje)
Salade met Kippenreepjes & Appel | € 25,00 |
Salade Geitenkaas met spek Duroc D'olive | € 25,00 |
Salade Scampi's | € 25,00 |
Rundscarpaccio | € 25,00 |
Tomate Crevette met grijze Garnalen | € 30,00 |
Salade met gerookte Zalm | € 27,00 |
Preparé Garni | € 19,00 |
Bites to Share | |
• • • • • | |
2 Ambachtelijke Garnaalkroketten | |
• • • • • | |
Filet Pur (Wit/Blauw), Verse Frietjes, Fris Slaatje & Warme saus naar keuze |
|
• • • • • | |
Dame Blanche ('t Hof Vanys) |
|
Menu aan € 48,00 pp
Eén menu per tafel
Vol-au-vent op grootmoeders wijze | € 24,00 |
Balletjes in de tomatensaus | € 22,00 |
Stoverij van Varkenswangetjes met Adriaan Brouwerbier |
€ 24,00 |
Kalfstong in de Madeirasaus & Verse Kroketten |
€ 20,00 |
Steeds seizoensgebonden suggesties verkrijgbaar | |
Al onze gerechten worden steeds met verse
ingrediënten en à la minute klaargemaakt.
Bedankt voor uw begrip bij eventuele wachttijden.
Gegratineerd Vispannetje | € 25,00 |
Sol meunière | € 35,00 |
Scampi's op diverse wijzes: | 9 st. € 22,00 12 st. € 24,00 |
- Maisonsaus | |
- Huisgemaakte Lookboter | |
- Mama Mia (pikant) | |
- Zachte Curry met Appeltjes | |
Paling op diverse wijzes: | |
- In de room | € 29,00 |
- In 't Groen | € 29,00 |
- Provinçale | € 29,00 |
- Gebakken | € 27,00 |
Visgerechten worden geserveerd met verse Frietjes, Kroketjes of Puree
Steak Tartare op originele wijze | € 26,00 |
Spare-Ribs à Volonté (huisgemaakt) | € 22,00 |
Chateaubriand | € 27,00 |
Filet Pur (Wit/Blauw) | € 32,00 |
Côte à Los (2 pers.) - SUPERKWALITEIT | € 58,00 |
Huisgemaakte warme saus: | € 3,00 |
Champignonsaus | |
Pepersaus | |
Bearnaisesaus | |
Provençaalse Saus | |
Vleesgerechten worden geserveerd met verse Frietjes, Kroketjes of Puree
Voor een vlotte service:
vragen wij U om vanaf 6 personen een keuze
te maken tussen 4 verschillende gerechten.
Allergieën? Laat het ons weten.
Eén rekening per tafel.
per glas / per fles | |
---|---|
Marchais wit (Chardonay / Colombard) | € 4,00 / € 17,00 |
Marchais rood (Merlot) | € 4,00 / € 17,00 |
Marchais rosé (Ayrah) | € 4,00 / € 17,00 |
Italiaanse Lenotti (Colle del tigil) wit | € 5,00 / € 20,00 |
Italiaanse Lenotti (Rosso Passo) rood | € 5,00 / € 20,00 |
Tarani France (Sauvignon) wit | € 4,50 / € 18,00 |
Tarani France (Merlot) rood | € 4,50 / € 18,00 |
Tarani France (Toulouse) rosé | € 4,50 / € 18,00 |
Cap Gris France (Grenache) rosé | € 4,50 / € 18,00 |
M.A.N. Family Wines (wit / rood) | € 5,50 / € 28,00 |
Purato Sicilia BIO (Pinot Grigio) | € 4,50 / € 18,00 |
Purato Sicilia BIO (Nero d'avola) | € 4,50 / € 18,00 |
Purato Sicilia BIO (Terre Siciliano rosé) | € 4,50 / € 18,00 |
Small Bites to Share | |
• • • • • | |
Surf & Turf | |
Salade, gegrilde scampi's en Breydel-spek met sausje op smaak | |
• • • • • | |
Kalfs dunne lende met lentegroenten en Krieltjes | |
• • • • • | |
Bordje inspiratie van de chef | |
Menu aan € 55,00 per persoon
Aangepaste wijnen: + € 15,00
Graag één en dezelfde menu per tafel a.U.b.
Zomer Menu |
![]() |
---|
• • • • • | |
Small Bites to Share | |
• • • • • | |
Gegrilde gamba's met serranoham en buratta mozzarella | |
• • • • • | |
Belgisch wit/blauw rib eye met zomers slaatje en verse frietjes | |
of | |
Sol Meunière (Noordzeetong) met zomers slaatje en verse frietjes | |
• • • • • | |
Coupe aardbeien / ijs (Hof Vanijs) | |
• • • • • | |
Menu aan € 60,00 per persoon
Graag 1 menu per tafel a.U.b.
IN DE KIJKER |
![]() |
---|
Wij werken met verse produkten en al onze gerechten worden à la minute klaargemaakt.
Dit vraagt enige tijd om dat te realiseren.
Voorgerecht | Hoofdgerecht | |
Asperges à la flamande | € 17,00 | € 23,00 |
Asperges met gerookte zalm / mouselinesaus | € 19,00 | € 28,00 |
Asperges met serrano ham / mouselinesaus | € 19,00 | € 28,00 |
Asperges met grijze garnalen / mouselinesaus | € 28,00 | € 35,00 |
Asperges met verse zalm | € 32,00 | |
Hoofdgerechten worden met krielpatatjes geserveerd.
Paling in 't Groen |
![]() |
---|
• Met Ambachtelijke Tartare | € 27,00 | |
• In de Room | € 29,00 | |
• In ´t Groen | € 29,00 | |
• Provençaals | € 29,00 | |
Dit lust Marina graag |
---|
Vive La France salade met brie en briekroketjes | € 25,00 | |
Griekse salade / paprika / komkommer / calamares | € 25,00 | |
Koude visschotel (gerookte vissoorten, … … gepocheerde zalm en klein tomaat garnaaltje) |
€ 30,00 | |
Salade du soleil / tomaten / serrano / burratta | € 25,00 | |
Extra gegrilde gamba's | + € 10,00 | |
"Sol Meunière" / Noordzeetong Topkwaliteit | € 35,00 | |
Rib eye (super kwaliteit) | € 30,00 | |
Wok met verse groentjes, pasta en scampi's | € 28,00 | |
Wok met verse groentjes, pasta en kip | € 28,00 | |
VG | HG | |
Gegrilde gamba's met tagiatelle Zuiderse tomaten / Tapenade |
€ 22,00 | € 33,00 |
Gebakken verse tonijn / bearnaise / slaatje / frietjes | € 33,00 | |
Tonijn a la plancha op zuiderse wijze | € 33,00 | |
Gegrilde beenhesp / saus / slaatje / frietjes | € 23,00 | |
• • • • • | ||
Lieve klanten, Fredje Friet werkt met verse produkten,
geef ons de tijd om deze menu's met liefde voor jullie klaar te maken.
Allergie? Vraag steeds raad aan Marina, zij helpt je graag voor een aangename maaltijd.
Lekkers uit de Keuken | ||
Spaghetti | € 6,00 | |
Macaroni | € 8,00 | |
Lasagne | € 8,00 | |
Balletjes in de tomatensaus met groentjes, frietjes of puree |
€ 10,00 | |
Vol-au-vent met groentjes, frietjes of puree |
€ 10,00 | |
Stoverij met groentjes, frietjes of puree |
€ 10,00 | |
Kindersteak met groentjes en frietjes | € 14,00 | |
Lekkers uit de Frituur | ||
Frietjes & Frikandel | € 8,00 | |
Frietjes & Chixfingers | € 9,00 | |
Frietjes & Kipnuggets | € 9,00 | |
Frietjes & Kaaskroket | € 8,00 | |
Frietjes & Garnaalkroket | € 10,00 | |
Frietjes & hamburger | € 10,00 | |
Extra frikandel | € 2,00 | |
Andere extra frituursnack | Gerekend naargelang de snack | |
Bordje Niets (Kindje dat mee-eet aan tafel) |
€ 2,00 | |
Ook kindjes krijgen een hapje en …
wanneer het bordje flink leeggegeten is, een cadeautje !
![]() |
Mosselschuit van 1 ½ kg JUMBO mosselen met frietjes |
Mosselschuit aan € 27,00 pp
A volonté: € 35,00 pp
Fredje Friet werd door "Libelle Lekker" en "De Morgen" bekroond
tot één van de 25 beste mosselrestaurants in Vlaanderen.