Barbecue (vanaf 30 personen)

     
    Start forfait
vanaf € 150
 

Soorten Vlees (Minimum 3 verschillende soorten vlees)

 
1. Traag gegaard Spek Duroc D'olive €   2,50 pp
2. Ribbetjes van de Chef €   4,00 pp
3. BBQ worst €   2,50 pp
4. Kippenonderbout gemarineerd op Oosterse wijze €   3,00 pp
5. Gemarineerde Brochette €   4,00 pp
6. Warme Beenhesp Duroc d'olive €   3,00 pp
7. Lamskoteletjes € 12,00 pp
8. Côte à los € 12,00 pp
   
 

Warme saus (Maximum 1 soort)

€   1,50 pp
1. Provençaalse saus  
2. Champignonsaus  
3. Pepersaus  
4. Van de Chef (tussen Provençaalse en champignonsaus, beetje pittig)  
   
 

Bijgerechten

 
1. Warme Zuiderse aardappelen met Rozemarijn €   1,50 pp
2. Klassieke aardappel in de schil met lookboter €   1,50 pp
3. Huisgebakken Chiabattabrood met grof zeezout €   1,00 pp
4. Assortiment buffetbroodjes met boter €   1,00 pp
5. Verse Frietjes €   1,50 pp
6. Verse aardappelsla €   1,00 pp
   
 

Groenten

 
1. Groentenbuffet MINI (Sla, tomaat, komkommer en wortelen) €   2,50 pp
2. Groentenbuffet STANDAARD (Sla, tomaat, komkommer, wortelen, aardappel-, rijst- en pastasalade, bloemkool, boontjes en koolsalades & 3 koude sauzen) €   5,00 pp
   
 

Extra's

 
  Huur borden & bestek €   1,50 pp
  Bediening € 30,00 / u