Barbecue (vanaf 30 personen)
Dit zijn de prijzen voor een BBQ van 30 personen. |
||
Soorten Vlees (Minimum 3 verschillende soorten vlees) |
||
Traag gegaard Spek Duroc D'olive | € 2,50 pp | |
Ribbetjes van de Chef | € 4,00 pp | |
BBQ worst | € 2,50 pp | |
Kippenonderbout gemarineerd op Oosterse wijze | € 3,00 pp | |
Gemarineerde Brochette | € 4,00 pp | |
Warme Beenhesp Duroc d'olive | € 3,00 pp | |
Lamskoteletjes | € 12,00 pp | |
Côte à los | € 12,00 pp | |
Warme saus (1 soort) |
€ 2,00 pp | |
Provençaalse saus | ||
Champignonsaus | ||
Pepersaus | ||
Van de Chef | ||
Bijgerechten |
||
Warme Zuiderse aardappelen met Rozemarijn | € 2,00 pp | |
Klassieke aardappel in de schil met lookboter | € 2,00 pp | |
Huisgebakken Chiabattabrood met grof zeezout | € 1,50 pp | |
Assortiment buffetbroodjes met boter | € 1,50 pp | |
Verse Frietjes | € 2,00 pp | |
Verse aardappelsla | € 1,50 pp | |
Groenten |
||
MINI buffet (Sla, tomaat, komkommer en wortelen) | € 3,00 pp | |
STANDAARD buffet (Sla, tomaat, komkommer, wortelen, aardappel, rijst- en pastasalade, bloemkool, boontjes en koolsalades & 3 koude sauzen) | € 6,00 pp | |
Extra's |
||
Huur borden & bestek | € 1,50 pp | |
Bediening | € 30,00 / u | |
Er wordt steeds een forfaitair bedrag van € 150,00 aangerekend
(verplaatsing, BBQ, houtskool, opkuis, …)
Prijzen zijn excl. BTW
Meer info? Contacteer ons vrijblijvend:
Fredje Friet - Hauwaart 94, 9700 Mater
GSM: 0498 / 91.50.50 of via e-mail: Marina