Barbecue (vanaf 30 personen)
Start forfait vanaf € 150 |
||
Soorten Vlees (Minimum 3 verschillende soorten vlees) |
||
1. | Traag gegaard Spek Duroc D'olive | € 2,50 pp |
2. | Ribbetjes van de Chef | € 4,00 pp |
3. | BBQ worst | € 2,50 pp |
4. | Kippenonderbout gemarineerd op Oosterse wijze | € 3,00 pp |
5. | Gemarineerde Brochette | € 4,00 pp |
6. | Warme Beenhesp Duroc d'olive | € 3,00 pp |
7. | Lamskoteletjes | € 12,00 pp |
8. | Côte à los | € 12,00 pp |
Warme saus (Maximum 1 soort) |
€ 1,50 pp | |
1. | Provençaalse saus | |
2. | Champignonsaus | |
3. | Pepersaus | |
4. | Van de Chef (tussen Provençaalse en champignonsaus, beetje pittig) | |
Bijgerechten |
||
1. | Warme Zuiderse aardappelen met Rozemarijn | € 1,50 pp |
2. | Klassieke aardappel in de schil met lookboter | € 1,50 pp |
3. | Huisgebakken Chiabattabrood met grof zeezout | € 1,00 pp |
4. | Assortiment buffetbroodjes met boter | € 1,00 pp |
5. | Verse Frietjes | € 1,50 pp |
6. | Verse aardappelsla | € 1,00 pp |
Groenten |
||
1. | Groentenbuffet MINI (Sla, tomaat, komkommer en wortelen) | € 2,50 pp |
2. | Groentenbuffet STANDAARD (Sla, tomaat, komkommer, wortelen, aardappel-, rijst- en pastasalade, bloemkool, boontjes en koolsalades & 3 koude sauzen) | € 5,00 pp |
Extra's |
||
Huur borden & bestek | € 1,50 pp | |
Bediening | € 30,00 / u | |